Een beetje info over mezelf...
Hey, welkom op mijn eigen plaats 'on the interwebs'. Ik zal mezelf even kort voorstellen. Mijn naam is Pieter De Beucker, geboren in het (makkelijk te onthouden) jaar 2000. In het dagelijks leven ben ik bezig met branding als branddesigner. Ik ben er dan ook dagdagelijks mee in de weer aangezien dit één van mijn grote liefdes is. On the side, hou ik ook van websites bouwen en een beetje animeren.
Momenteel ben ik student aan AP Hogeschool Antwerpen, waar ik Grafische en Digitale Media: Branding studeer. In mijn vrije tijd ben ik verantwoordelijk voor alle content van studenten/faculteitsvereniging MODULOR aan de faculteit ontwerpwetenschappen aan Universiteit Antwerpen. Daarnaast kan je me tijdens de weekends terugvinden bij Scouts Bosvogels Grobbendonk waar ik enthousiast leiding geef aan toffe pubers. 
Verder oefen ik ook nog een studentenjob uit als social agent binnen Marketing - Content Management bij iO in Antwerpen-Berchem. Daar ben ik mede-verantwoordelijk ben voor de sociale media van enkele grote klanten zoals Unilever (Ben & Jerry's, Ola, Dove, AXE,...), D'Ieteren (Audi, SEAT, ŠKODA), Q8, McDonald's, Luminus,...

Voila, dat is zowat mijn leven in een notendop. Aarzel zeker niet om me een vraag te stellen of contact met me op te nemen. Ik antwoord met veel plezier!

Pieter


Back to Top